Propostes d’ERC per a la futura estació de tren

0
logo_erc

El grup independentista celebra un acte el proper dissabte 27 de març on argumentarà el seu posicionament a favor de la centralitat de l’estació de Rodalia i demana que s’estudiï la zona del pla de la Doma per futurs desenvolupaments ferroviaris.

La xerrada tindrà lloc entre les 12,30h i les 14h de dissabte a l’auditori Josep Aymerich de l’Escola Municipal de Música. Hi intervindran Jordi Eduard Perales, secretari de polítiques municipals d’Esquerra la Garriga i candidat a l’alcaldia 2011, i Quim Farriol, arquitecte i exalcalde de Lliçà d’Amunt, que parlarà del Pla Territorial. Metropolità de Barcelona i el Pla Director d’Infraestrucures des de la perspectiva d’Esquerra, sobretot en relació a la mobilitat del la vall del tenes i la Riera de Caldes. Els organitzadors obriran un debat amb els assistents.

Tal com avança Jordi Eduard Perales al seu bloc, Esquerra la Garriga aposta per la centralitat, la freqüència de pas i el consens de tota la vila, i també critica que l’Ajuntament, garriguenc vagi a remolc de les propostes del ministeri espanyol de Foment. L’equip de Govern s’ha limitat a proposar alguns matisos al projecte, sense pensar en veritables alternatives. S’han negociat modificacions al pla ministerial de forma unilateral i sense defensar un model de poble ni consensuar una proposta amb la resta de grups municipals i d’altres afectats.

Tal com ja han manifestat els regidors Oriol Ramon i Josep Castells en diferents ocasions, Esquerra considera que totes les opcions tenen els seus avantatges i els seus perjudicis, i totes elles afecten diferents veïns de la Garriga, i per tant cal valorar què és el millor pel bé comú i aclarir quin model de poble es construeix.

Pacte del Tren

La proposta d’Esquerra posa igualment èmfasi en l’elaboració d’un Pacte del Tren, l’objectiu del qual és que la Garriga tingui una veu única davant de les instàncies supramunicipals, de manera que tots els equips de Govern que hagin d’intervenir en el procés de l’estació haurien de defensar les mateixes opcions. Diversos càrrecs electes de la comarca han confirmat la seva assistència a l’acte del proper dissabte 27 de març a la Garriga.

Article anteriorFi el curs d’alfabetització digital del Servei d’Ocupació Local
Article següentLa FUMH i VOTV presenten la “Indústria Verda”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.