Espai enquesta

0

Avui dijous 25 de març fa dues setmanes que vam penjar la segona enquesta a L’Espai Digital.cat, amb la següent pregunta: “Estàs d’acord amb que la Biblioteca es digui “Biblioteca Núria Albó?”.

En el moment d’escriure aquest article s’havien recollit 73 votacions, del resultat de les quals es desprèn que no hi ha unanimitat entre els usuaris d’aquesta web pel que fa al nom d’aquest equipament públic. Analitzant els resultats, veurem que 27 usuaris (37%) s’han  mostrat conformes amb el nou nom de biblioteca, mentre que 22 (30,1%) hi estan en contra. A destacar els 24 vots (32,9%) que han expressat que “tant els hi fa” .

Nova enquesta

Un dels temes que ha generat més controvèrsia i més participació per part dels nostres lectors i lectores aquest darrer mes ha estat el possible trasllat de l’estació de tren, amb tot el que això comporta. Vàrem començar entrevistant a les dues parts que s’havien posicionat, o que crèiem que havien de fer-ho, respecte la qüestió: al Sr. Joan Turró, president de l’Associació de Veïns i Amics del Passeig, una associació de veïns afectada directament pel possible trasllat de l’estació al carrer Guifré, i l’Ajuntament de la Garriga a través del Sr. Quim Fornés, tinent d’alcalde de l’equip de govern. Alhora, donada la complexitat de la qüestió, vàrem creure oportú entrevistar a alguna persona experta en la matèria perquè aportés la seva visió des d’un punt de vista tècnic. Per això vam contactar amb el Sr. Joan Valls, titulat en Planificació i Direcció de Mobilitat, consultor de mobilitat i responsable de plans directors del carril bici a Barcelona, Terrassa o Badalona.

És per tot plegat que la propera enquesta que proposem als nostres lectors i lectores és la següent: “Vols que l’estació de tren de la Garriga abandoni el centre i es traslladi al carrer Guifré?”

Ja pots votar a L’Espai Enquesta.

Article anteriorLa FUMH i VOTV presenten la “Indústria Verda”
Article següentEn record d’en Xavier Aguilar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.