Trobada de la Garriga Secreta

0
RFN_0153

L’associació La Garriga Secreta ha reunit avui diumenge 21 de març, a les onze del matí al Patronat, a una cinquantena de persones. L’associació ha convocat a immigrants arribats a la Garriga des de tota Espanya als anys 50 i 60 per a fer-los una fotografia de grup a les escales del Patronat i oferir-los un aperitiu a La Calma.

La fotografia s’emprarà en la segona entrega de La Garriga Secreta, de l’editorial El Garbell.  Sota un cel núvol, però en un ambient animat, Toni Pardo, de l’Associació La Garriga Secreta, ens ha explicat que a la convocatòria, organitzada mitjançant el boca-orella i una sèrie de cartells penjats arreu de la població, hi han assistit persones que van arribar fa quaranta anys al poble des d’arreu d’Espanya. Entre els assistents a l’acte hi havia persones naturals de llocs tant dispars de la península com Soria, Teruel, Ciudad Real, Lúcar, Serón o Tíjola. L’acte ha atret a una bona quantitat de vianants curiosos que passaven pel Passeig i Pardo ha considerat la convocatòria tot un èxit. Després d’unes breus paraules d’agraïment als assistents, se’ls ha distribuït per les escales de l’entrada del Patronat per a fer-los la fotografia.

La segona entrega de La Garriga Secreta es presentarà al públic el 21 d’abril al Patronat, just a temps per Sant Jordi.

 

Marc Bellmunt

Fotografia: Ramon Ferrandis 

Article anteriorDe bat a bat 22/03/2010
Article següentUn protagonista involuntari
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.