L’Olímpic planta cara al líder però surt derrotat del Berguedà

0
Fitxa_olmpic_21-03-2010_B

L’equip garriguenc, que va lluitar molt durant tot el partit, va donar molt bona imatge en un dels camps més durs de la categoria, tot i el lamentable estat del terreny de joc, que no deixava practicar un bon futbol. La derrota és immerescuda ja que l’actitud dels jugadors vallesans va ser excel·lent.

La primera part va començar amb els dos equips molt concentrats. L’Olímpic va apostar per un mig del camp més nombrós per parar la potent mitja de l’equip del Berguedà. Cal dir, també, que l’estat del terreny de joc, de gespa natural, era bastant dolent.

Durant la primera meitat l’Avià va dominar el partit i va tenir fins a quatre ocasions de gol, que cap d’elles va pujar al marcador. L’equip garriguenc va arribar poques vegades a la porteria rival i tot el perill ofensiu va venir de xuts des de fora de l’àrea. Amb el 0 a 0 es va arribar a la mitja part.

Durant la segona part les coses van canviar i l’Olímpic va començar a dominar el partit, basant-se en el toc de pilota, i en un brutal esforç físic dels seus jugadors. Tant és així que Carlos Granados va tenir una bona ocasió però el seu xut va sortir desviat.

001

Al minut 60 va arribar el primer gol quan Noguera, l’extrem dret local, va fer una gran paret amb un company i, amb una gran definició, va marcar l’1 a 0. A partir d’aquí els garriguencs es van espavilar. Pocs minuts més tard, concretament al 65, Josep Almeda va llençar una falta uns metres més endavant del córner, amb la intenció de centrar la pilota i, davant de la sorpresa de tothom,  aquesta va botar de forma estranya i va entrar a la porteria. Era l’empat a u i l’Olímpic entrava de forma directa en el partit. Instants després, el mateix autor del gol visitant, Josep Almeda, va ser expulsat i l’equip garriguenc es va quedar amb 10 jugadors. Al minut 70, l’equip de casa va aconseguir el 2 a 1, amb un gol de cap després del llançament d’un córner. Les coses es posaven magres pels garriguencs però, tot i així, van continuar lluitant i no es van rendir en cap moment. Uns minuts abans d’acabar el matx un migcampista local va ser expulsat amb vermella directa per endossar un duríssim cop de colze a un rival.

Els homes de Toni Martínez van anar a buscar l’empat amb totes les seves forces però els jugadors no van tenir la sort de cara.
003

Un minut abans d’acabar el partit, un defensa local va fer una falta a Ferran que, tot i això, va seguir corrents i, quan anava a encarar el porter, l’àrbitre, amb molt mal criteri, en comptes d’haver deixat la llei de l’avantatge, va xiular falta, trencant així la ocasió dels garriguencs. La decisió va ser molt discutida, tan pels jugadors com per l’afició de la Garriga, que s’havia desplaçat fins al Berguedà i esque, si l’àrbitre no s’hagués equivocat en la seva decisió, l’Olímpic hagués tingut l’opció d’empatar.

En temps afegit el col·legiat va expulsar a un altre jugador visitant, Polo, amb vermella directa.

Per altra banda, observar que durant la segona part l’Avià pràcticament no va arribar a porteria, deixant de banda els dos gols, fet molt rellevant si es té en compte que és el líder de la lliga.

Així doncs, resultat injust per l’Olímpic, tenint en compte la bona segona part i, sobretot, l’excel·lent treball, esforç i actitud de tots els jugadors, que van donar una molt bona imatge i, a més, van aconseguir plantar cara al líder d’aquest grup 4 de la primera territorial.

Amb aquesta derrota l’Olímpic continua ocupant la setzena posició en lliga, a 4 punts del quinzè, el Sant Cugat, i a 6 punts del catorzè i el tretzè, Juventud 25 de Septiembre i Can Boada, respectivament.

Dissabte que ve l’equip de la Garriga té un important partit a casa contra el Taradell que, amb 33 punts, ocupa la novena posició. Assegurar els punts de casa serà vital de cara a assolir la permanència.

Jordi Calls Padrós

002

Resultats_i_Classificaci_21-03-2010

Article anteriorEntrevista a Joan Valls, consultor de mobilitat, sobre el trasllat de l’estació
Article següentOrdre del dia del ple ordinari del 24/03/2010
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.