Un protagonista involuntari

0
335

La setmana passada, ETA va assassinar el primer gendarme francès. En aquest assassinat, només hi va haver una detenció. Aquest terrorista detingut, va fer que un garriguenc tingués un protagonisme involuntari; es tracta d’Andreu Romeu.

Aquest bomber de professió, va ser assenyalat, com un possible comandament de la banda terrorista ETA, perquè sortia a les càmeres de seguretat d’un Carrefour.

Gràcies a la ràpida actuació del Govern de la Generalitat, el qual va ser alertat per els mateixos bombers, el Ministeri d’Interior francès va desfer el seu error, i ahir els bombers arribaven a l’Aeroport del Prat, sans i estalvis.

Alguns càrrecs polítics han demanat disculpes per l’error comès i no li han donat gran importància. Segurament s’haurien de posar a la pell d’aquestes cinc persones que, mentre pasaven uns dies a França, es van veure a tots els mitjans de comunicació com uns perillosos membres d’una banda terrorista. Uns bombers, que vetllen per la nostra seguretat, han estat assenyalats per causar inseguretat; ben bé el món al revés.

Avui tenia molts temes dels quals m’hagués agradat parlar, però segur que l’Andreu bé s’ho mereix que en parlem una estona d’ell i que reconeguem el que altres no fan… que l’error comès sí que és important.

Article anteriorTrobada de la Garriga Secreta
Article següentEns hem begut l’enteniment? Propostes i imaginació pel tren
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.