Un protagonista involuntari

0

La setmana passada, ETA va assassinar el primer gendarme francès. En aquest assassinat, només hi va haver una detenció. Aquest terrorista detingut, va fer que un garriguenc tingués un protagonisme involuntari; es tracta d’Andreu Romeu.

Aquest bomber de professió, va ser assenyalat, com un possible comandament de la banda terrorista ETA, perquè sortia a les càmeres de seguretat d’un Carrefour.

Gràcies a la ràpida actuació del Govern de la Generalitat, el qual va ser alertat per els mateixos bombers, el Ministeri d’Interior francès va desfer el seu error, i ahir els bombers arribaven a l’Aeroport del Prat, sans i estalvis.

Alguns càrrecs polítics han demanat disculpes per l’error comès i no li han donat gran importància. Segurament s’haurien de posar a la pell d’aquestes cinc persones que, mentre pasaven uns dies a França, es van veure a tots els mitjans de comunicació com uns perillosos membres d’una banda terrorista. Uns bombers, que vetllen per la nostra seguretat, han estat assenyalats per causar inseguretat; ben bé el món al revés.

Avui tenia molts temes dels quals m’hagués agradat parlar, però segur que l’Andreu bé s’ho mereix que en parlem una estona d’ell i que reconeguem el que altres no fan… que l’error comès sí que és important.

Article anteriorTrobada de la Garriga Secreta
Article següentEns hem begut l’enteniment? Propostes i imaginació pel tren
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.