Concert participatiu a l’església de la Garriga

0
167

El diumenge 28 de març a les 17:30 h, l’església de la Garriga acollirà un interessant concert participatiu en el que hi prendran part més de 60 cantaires, solistes i orquestra provinents de diferents localitats del Vallès. L’obra que interpretaran serà el Rèquiem en re menor KV 626 de Wolfgang Amadeus Mozart.

Sota la direcció musical de Gabriela Zabala i organitzat per l’Associació Cultural de projectes musicals i pedagògics Educant, fa mesos que treballen assajant en la preparació musical de l’obra. Quatre seran els solistes que es podran escoltar: Adela Poch (soprano), Mariona Castelar (mezzo), Pablo Oliva (tenor) i Alexis Trejo (baix).

L’entrada costa 15 € i es poden adquirir una hora abans del concert a la mateixa porta de l’església, o bé es poden reservar a través de www.educant.info o al telèfon 677 44 79 65

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.