Primera retransmissió esportiva de la història de Ràdio Silenci

0
168

Mica en mica Ràdio Silenci va creixent i augmentant la seva oferta radiofònica. Una clara mostra d’aquest fet és la propera retransmissió en directe del partit d’hanbol que l’Hanbol la Garriga-Tamayo disputarà al pavelló de Can Noguera contra el Joventut d’Handbol de Mataró, el proper dissabte 20 de març a partir d’un quart de vuit del vespre.

 

Per aquesta primera retransmissió, que es podrà seguir a través del 107.4 de la FM o bé a través de la web de Ràdio Silenci, es comptarà amb la col·laboració d’en Xavi Moya, que narrarà el partit, d’en Josep Maria Permanyer i d’en Ramon Valera a l’anàlisi tècnica, d’en  Quim Grèbol al micròfon autònom, de l’Edgar Colomé com a realitzador tècnic i d’en Marc Querol a la coordinació general de l’espai.

 

Fotografia: Equip que farà la primera retransmissió esportiva de Ràdio Silenci

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.