La Garriga Digital

Leo Bassi amb Utopia al Poca Cosa Menys Silenci

Poca_Cosa_Menys_Silenci_entrevista_Leo_Bassi_amb_Utopia

Aquest dimecres el mestre del clown Leo Bassi visita el Poca Cosa Menys Silenci a l’entrevista del dia. El programa, dirigit i presentat per Jordi Roig , que s’emet cada dimecres de 9 a 10 de la nit, tindrà una conversa amb Leo Bassi en motiu de la visita que el pallasso per excel·lència farà amb el seu espectacle Utopia, el proper divendres 19 al teatre el Patronat de la Garriga. A banda d’això, repassarem diferents episodis de la seva vida i les seves actuacions més sonades. Esperem que no passi res a Ràdio Silenci.

No et pots perdre aquesta entrevista amb un dels mestres del clown a nivell internacional i una persona que ha creat reaccions allà on ha anat.

També seguirem amb el nostre concurs amb col·laboració amb l’Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga, amb més dels temes que tractem cada setmana. I els sorteigs: si vols participar i no vols trucar pots fer-ho pel correu electrònic a pocacosa@radiosilenci.cat

També, com cada setmana, seguirem amb les nostres notícies de la mà d’en Jordi Caballero. Què ens ha d’explicar aquesta setmana?

Recorda tot això i l’especial entrevista amb Leo Bassi al Poca Cosa Menys Silenci de 21h a 22h al 107.4 de la FM.

Exit mobile version