Derrota de l’Olímpic a casa contra un eficaç Castellar

0
Fitxa_olmpic_13-03-2010_B

L’equip garriguenc, que va jugar els últims vint minuts amb 9 jugadors, va fer un bon partit, però el poc encert de cara a porteria, i les polèmiques decisions arbitrals el van sentenciar. Així doncs, resultat força injust, ja que l’Olímpic va merèixer molt més

Dissabte a la tarda molt assolellat, el d’ahir al camp de futbol de La Garriga.

Els primers minuts l’equip local va sortir molt fort i mentalitzat, tan és així que el minut 5 ja va tenir la primera ocasió de gol quan Ferran, molt a prop de la porteria, hagués pogut xutar però va decidir fer una passada a la frontal on estava situat Zeus, que no hi va poder arribar, i la defensa visitant va refusar a camp contrari.

Passaven els minuts i l’equip garriguenc s’anava desinflant. Li costava jugar i el Castellar dominava el mig del camp. Val a dir, però, que tampoc tenia un domini clar del partit. De fet, no va ser fins el minut 40 de la primera part quan va tenir la primera ocasió de gol, però el xut va sortir desviat. Minuts després, concretament al 42, la defensa local no va poder fer res per evitar un contraatac ràpid dels visitants que els va permetre marcar el 0 a 1, inaugurant així el marcador. 

Zeus_2

Instants abans d’acabar la primera part l’Olímpic va tenir dues bones ocasions. La primera al 44’, quan Ivan va robar la pilota a un rival en molt bona posició i va centrar però Ferran no va poder rematar. La segona va ser un centre a l’àrea que el davanter local Zeus va rematar per damunt de la porteria.

La segona part va començar amb un Olímpic més ben posicionat i amb la mateixa fortalesa que havia demostrat a l’inici de la primera part. Al minut 55, un defensa del Castellar va fer una clamorosa falta als voltants de l’àrea que l’àrbitre va xiular. Almeda va fer un gran llançament, molt ben col·locat a l’escaire de la porteria, però el porter va refusar a córner amb una gran intervenció.

Els locals passaven a dominar el partit, però la sort de cara al gol no arribava. Al minut 63, Alberto va controlar una bona passada i, trepitjant l’àrea per la banda, va rebre una forta entrada que el va fer caure. L’àrbitre va xiular falta, però cal dir que hagués pogut xiular penal perfectament ja que va semblar que el jugador havia caigut dins l’àrea i no pas fora d’aquesta, tal i com va acabar assenyalant. 

La falta va ser executada altre cop per Almeda, que va fer una centrada al mig de l’àrea petita que la defensa visitant va allunyar de cap. Al minut 65, Riu, jugador de l’Olímpic, va veure la segona targeta groga i, per tant, l’àrbitre li va ensenyar targeta vermella. Segons el col·legiat el jugador garriguenc havia tocat la pilota amb les mans.

El partit es va trencar completament al minut 68, quan Toni Cruz, defensa local, va fer una entrada a dins de l’àrea a un davanter visitant qui, amb una mica de teatre, va caure, i l’àrbitre va assenyalar penal. Els visitants no van fallar la pena màxima i van anotar el 0 a 2.

Quedaven 22 minuts de joc i l’Olímpic amb 9 jugadors havia de remuntar el partit. El col·legiat continuava obsequiant als espectadors amb la seva falta de criteri i va ensenyar vàries targetes grogues a diferents jugadors locals en molts pocs minuts. Sens dubte, les seves decisions d’expulsar de forma rigorosa als jugadors garriguencs va condicionar els últims vint minuts del matx.

almeda

Tot i anar perdent, amb inferioritat numèrica i les decisions arbitrals en contra, els homes de Toni Martínez no es van enfonsar, sinó tot el contrari: van lluitar fins l’últim minut per aconseguir un gol que donés l’esperança de remuntar.

Els minuts finals del partit l’equip garriguenc va tenir vàries ocasions, la majoria a pilota aturada i no gaire clares. Menys l’última, al minut 87, quan un defensa visitant va fer una entrada a Musti, davanter local, que va caure clarament dins l’àrea i l’àrbitre, per una vegada encertat, va xiular penal. Almeda va ser l’encarregat de llençar-lo amb poca fortuna, ja que el porter visitant va refusar el seu xut.

Així doncs, bon partit de l’equip garriguenc que, tot i la derrota, va merèixer molt més. El Castellar no va jugar millor, sinó que va ser més eficaç ja que va aprofitar les poques ocasions que va tenir.

Amb aquesta derrota l’Olímpic continua amb 25 punts en la lliga i baixa a la 16ena posició, ja que el Sant Cugat, que abans de començar la jornada era setzè, també amb 25 punts, ha empatat fora de casa i ha aconseguit el punt suficient per sobrepassar a l’equip garriguenc.

Tot i així, encara queden 10 partits i 30 punts en joc, per tant l’equip garriguenc encara té opcions d’assolir la permanència.

penaltia

Si l’Olímpic continua jugant en aquesta línia, amb aquesta lluita i aquest esforç, acabarà aconseguint la permanència. Els resultats han de començar a arribar tard o d’hora. De fet, té molt mèrit el que aquest equip porta fent des de fa tres anys. La temporada 2007-2008 es van quedar a un sol punt de poder fer la promoció d’ascens i la següent, la 2008-2009, van fer una temporada esplèndida, que va permetre a l’equip garriguenc assolir l’ascens a primera regional. Aquest any, el canvi de divisió es nota força, però l’equip està donant el millor de si per aconseguir l’objectiu: la permanència. Estem convençuts que ho aconseguiran.

Jordi Calls Padrós

Resultats_i_Classificaci_13-03-2010

Article anteriorDe bat a bat 13/03/2010
Article següentLa Festa de l’Arbre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.