Novetats de l’Editorial Malhivern

0
El_moviment_estudiantil_a_Barcelona_1965-1975_def

Tcniques_destudi

El moviment estudiantil a Barcelona (1965-1975) és una aproximació a uns anys bàsics per
a entendre el que va passar a Catalunya a finals de la dictadura. Aquest estudi vol contribuir,
amb una introducció divulgativa, al coneixement del moviment estudiantil contra el franquisme
i, sobretot, pretén difondre el testimoni oral de persones que hi van estar involucrades directament.
El moviment estudiantil a Barcelona (1965-1975), escrit per Francina Espuny i Tècniques d’estudi. Aprèn a estudiar de manera pràctica i senzilla, escrit per Lara Reyes, són les darreres novetats que l’Editorial Malhivern, amb seu a la Garriga, ha editat. Ja pots encarregar-los a la teva llibreria o bé a la mateixa editorial.
Sinopsi dels llibres:
El moviment estudiantil a Barcelona (1965-1975) és una aproximació a uns anys bàsics pera entendre el que va passar a Catalunya a finals de la dictadura. Aquest estudi vol contribuir, amb una introducció divulgativa, al coneixement del moviment estudiantil contra el franquismei, sobretot, pretén difondre el testimoni oral de persones que hi van estar involucrades directament.
Tècniques d’estudi és un treball que s’inicia l’any 2005 i es revisa l’any 2008 per a fer aquesta edició. Té com a objectiu analitzar les potencialitats de les tècniques d’estudi en relació a un tema tan delicat com és el baix rendiment escolar. 
Amb aquesta finalitat, es proposa un marc teòric per situar les tècniques d’estudi en relació als factors que afecten al procés d’aprenentatge; per una banda, la situació de l’alumne, i per l’altra, la metodologia didàctica o tècniques d’estudi que el professor posa a l’abast de l’alumnat.
Com a part central del llibre es proposa una recerca de camp amb alumnes de 6è de Primària en la qual, a partir d’una hipòtesi central, es té com a objectiu comprovar si el treball sistemàtic de les dues tècniques d’estudi escollides poden aportar una millor comprensió d’un text escrit i, en conseqüència, poder generalitzar afirmant que el treball constant amb aquestes estratègies didàctiques ajuda a millorar el rendiment escolar.
Article anteriorQui estira del carro?
Article següentFrederic Moreno, regidor d’UDC a la Garriga, a la signatura del conveni entre CTAC i ACTCPVO
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.