Frederic Moreno, regidor d’UDC a la Garriga, a la signatura del conveni entre CTAC i ACTCPVO

0
fotosignactacactcpvo

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), l’Associació Catalana de Treballadors per Compte Pròpia del Vallès Oriental (ACTCPVO) i en la seva representació els senyors Salvador Duarte i Frederic Moreno, respectivament, han signat a l’Alcaldia de Granollers un conveni marc de col·laboració en l’àmbit del suport al col·lectiu dels treballadors autònoms. Estaven presents a l’acte l’alcalde Ilm. Sr. Josep Mayoral, el regidor Sr. Germàn Cequier, el director de Granollers Mercat Sr. Jordi Tàboas, el delegat Comarcal del Vallès Oriental de l’UGT Sr. Oscar Riu i membres de l’executiva de les dues entitats signants.

La CTAC és una organització interprofessional, d’àmbit autonòmic, que enquadra els professionals i treballadors per compte propi inscrits en el Règim Especial d’Autònoms de la Seguretat Social, que té entre els seus objectius actuar davant de les administracions públiques i entitats privades com a organització de caràcter consultiu i reivindicatiu per a la millora de les condicions professionals i la defensa dels interessos d’aquest col·lectiu.

La CTAC serà el representant institucional de l’ACTCPVO en el Consell del Treballador Autònom de Catalunya, que d’acord amb l’Estatut del Treballador Autònom s’ha de constituir. El seu representant al Vallès Oriental és el Sr. Frederic Moreno, membre de l’executiva de la CTAC i President de l’entitat vallesana.

La CTAC i l’ACTCPVO impulsaran i recolzaran accions conjuntes de col·laboració, que passen per portar a terme serveis pel benefici i d’interès general del col·lectiu de treballadors autònoms, a més de donar suport a aquest col·lectiu per tal que sigui més dinàmic i estigui més cohesionat econòmica i socialment. Aquest conveni impulsa accions de sensibilització al servei de les empreses, entitats i institucions, orientats a la promoció dels valors socials com els de la protecció i el desenvolupament d’aquest col·lectiu. També, accions d’intercanvi quantitativa i qualitativa, així com difusió de les accions comunes que es realitzin com ara, xerrades o seminaris, per tractar tots aquells temes que puguin ser d’interès pel col·lectiu de treballadors autònoms de la comarca del Vallès Oriental.

Article anteriorNovetats de l’Editorial Malhivern
Article següentDia Internacional de les Dones: camí per recórrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.