Empat sense gols de l’Olímpic a Sant Cugat

0
Fitxa_olmpic_07-03-2010_D

Partit molt disputat el de diumenge al migdia al camp municipal de Sant Cugat del Vallès. Els dos equips van sortit molt forts des del primer moment, i és que era un partit vital, ja que abans de començar tenien els mateixos punts, 24, i ocupaven la quinzena i setzena posició, respectivament.

Així, els nervis i la pressió van influir molt en que el matx fos molt poc lluït. L’Olímpic va sortir molt ben posicionat, amb les idees molt clares i intentant jugar la pilota, però  l’equip local no va deixar d’ensenyar les dents, sense excessiva duresa, però amb molta contundència. No hi va haver cap ocasió de gol fins el minut 40 de la primera part, quan el Sant Cugat va marcar i l’àrbitre el va anul·lar, ja que un dels atacants va fer falta sobre el porter garriguenc. Així doncs, el gol no va pujar al marcador, tot i les protestes d’alguns aficionats locals.

07-03-2010_A

La segona part va començar igual que la primera, amb els dos equips lluitant al màxim, sobretot al mig del camp, on la disputa era aferrissada. Un xut llunyà, que va sortir desviat a la dreta de la porteria visitant, va ser l’única ocasió de l’equip local en tot el partit, deixant de banda el gol anul·lat. Al minut 78 l’equip garriguenc va disposar d’una gran oportunitat per inaugurar el marcador quan després d’una molt bona centrada, Albert va trepitjar l’àrea, des de la banda, molt escorat, i va xutar, però el porter va refusar a córner.

Pocs minuts abans d’acabar el matx, Almeda, migcampista visitant, va ser expulsat al veure la segona targeta groga. El jugador va passar trotant molt a prop del porter local quan aquest anava a servir amb les mans des de la seva àrea i l’àrbitre va interpretar que el molestava, ensenyant-li la segona amonestació. Polèmica decisió arbitral en l’expulsió tot i que, cal dir, el col·legiat va estar força encertat durant tot el partit.

Així doncs, resultat totalment just i un punt per cada equip. Sens dubte, sumar sempre és bo i l’empat no és un mal resultat.

07-03-2010_B

Resultats_i_Classificaci_07-03-2010

Article anteriorSóc invisible, sóc autònom
Article següentReagrupament es presenta a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.