Daniel Diges a La Garriga, 0 points

0

La Garriga, 0 points, el nou programa dedicat al món eurovisiu de Ràdio Silenci rebrà aquesta setmana un convidat molt especial. L’espai, que s’emet cada dijous a partir de les 21:00h a Ràdio Silenci, rebrà al candidat que representarà Espanya a Oslo 2010. Daniel Diges xerrarà amb David Amores i ens explicarà les últimes novetats de la candidatura espanyola d’Eurovisió, ens avançarà que està apunt de gravar el videoclip musical i ens dirà com serà. A part, ens presentarà “Algo pequeñito” el tema escollit per Televisió Espanyola per assistir al Festival d’Eurovisió el proper 29 de maig.

Daniel_Diges_Eurovisio_2010 Aquest 2010 és el tercer any que es retransmetrà en directe el Festival d’Eurovisió a Ràdio Silenci i, per celebrar-ho, el programa amplia format, passant a emetre’s de forma setmanal des del passat dijous 4 de març i que comptarà amb un final de festa que serà la retransmissió en directe del Festival el proper dissabte 29 de maig des d’Oslo, Noruega. Per altra banda, aquest any tenim una sorpresa que ens arribarà des de Noruega.

La Garriga, 0 points s’emet cada dijous a partir de les nou del vespre a través del 107.4 de la FM i per Internet a www.radiosilenci.cat, per l’aplicatiu d’Iphone o, sinó, també podeu escoltar-lo en diferit quan vulgueu a través de l’espai de RÀDIO A LA CARTA que disposa Ràdio Silenci a la seva web.

 

 

 

 

 

 

 

Article anteriorReagrupament es presenta a la Garriga
Article següentImatges de la nevada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.