Presentació del llibre “Carles Campuzano. El patriotisme a peu de carrer”

0
pres_campu_la_garriga

El dimecres 3 de març es va celebrar a l’auditori de l’Escola de Música de la Garriga la presentació del llibre Carles Campuzano. L’independentisme a peu de carrer, escrit pel periodista Pere Gendrau i editat per Malhivern.

A l’acte varen intervenir-hi els diputats per CiU a les Corts espanyoles Carles Campuzano i Jordi Turull, el periodista Pere Gendrau, l’editor Joan Cucurella i la presidenta de CDC de la Garriga Meritxell Budó, la qual va ser l’encarregada de presentar els ponents i de fer un breu repàs a la figura de Campuzano.

Cucurella va presentar l’editorial i va exposar els trets principals de la col·lecció en la qual s’engloba el llibre, la col·lecció “L’Estel”, la qual pretén donar veu a diferents persones relacionades amb la política, la cultura, l’economia o la societat civil en general que defensin una postura nacionalista, catalanista o independentista.

Al seu torn, Turull va repassar a grans trets la relació d’amistat i de feina que fa anys que l’uneix a Campuzano per, acte seguit, passar la paraula al periodista Pere Gendrau, el qual va exposar de quina manera està estructurat el llibre i com es va fer. En aquest sentit, va dir que la major part de les trobades amb Campuzano es varen fer a Madrid, ja que ell és corresponsal del diari Avui a la capital de l’Estat.

Finalment, i abans de que el públic, unes quaranta persones, disposessin d’un torn de paraules, Campuzano va explicar a grans trets què havia volgut dir en aquesta extensa entrevista i va destacar la diferència d’edat entre ell i Gendrau, com a fet enriquidor.

La propera presentació del llibre es farà a Sant Cugat del Vallès, el proper dia 18 de març.

Escolta la crònica que en fa Ràdio Silenci aquí

Fotografia: OAMC de la Garriga

Article anteriorNova imatge del Corpus 2010
Article següentNoves al·legacions de la Plataforma Antiincineradora del Congost
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.