Vídeo de presentació de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix

0
163

Al bloc de la PCLGD podeu veure, des d’aquesta setmana, el vídeo de presentació de la consulta que fou projectat durant l’acte del 5 de febrer al Patronat. Us preguem que en feu màxima difusió i que el reenvieu a tothom qui cregueu que pot interessar. Creiem que pot esdevenir una bona eina per motivar a la gent a anar a votar.

Recordeu, l’adreça del bloc www.lagarrigadecideix.blogspot.com

Avui dimecres, 24 de febrer a les 19 h, es farà la reunió amb els companys de Decidim.cat. Ells ens explicaran totes les qüestions tècniques relacionades amb el vot: vot electrònic, organització de les taules, programa informàtic… La reunió es durà a terme al local de Xiapes.

Trobareu adjunta l’acta de la comissió d’extensió que es va celebrar diumenge passat.

Fins ben aviat,

PCLGD

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.