Editorial: Nova etapa

0

En el darrer número de la revista La Font del Diàleg, corresponent al mes d’octubre de 2009, explicàvem als nostres lectors i lectores que després de sis anys havíem pres la decisió de deixar de publicar la revista en format paper a causa de els dificultats econòmiques que la crisi comporta per a obtenir publicitat al preu necessari per a fer front a les despeses d’impressió.

Tanmateix, comunicàvem que estàvem iniciant un procés de reflexió que ens conduís a buscar fórmules que fessin viable la continuïtat d’un mitjà d’informació independent. I ara, fruit d’aquesta reflexió i d’un intens treball en pro de la viabilitat econòmica del projecte en aquesta conjuntura crítica, celebrem l’aparició de L’Espai Digital, que ja podeu trobar a la xarxa: www.lespaidigital.cat

A banda d’articles d’opinió i d’informacions de serveis que són d’utilitat, també trobareu informacions importants de la Garriga i de la seva gent redactades per l’equip que integrem L’Espai Digital.

Com no podia ser d’altra manera, l’opinió dels articulistes és lliure i sense interferències, tret que l’autor no mantingui les formes democràtiques i de respecte exigibles en una societat madura.

Per tal de fomentar la participació dels nostres lectors i lectores, tots i cadascun dels articles podran ser comentats i, alhora, posem a la vostra disposició un fòrum, en el qual es poden encetar línies de debat que de ben segur enriquiran el contingut d’aquest espai. En aquest sentit, des de la redacció de L’Espai Digital apel·lem a la responsabilitat dels nostres lectors a l’hora de publicar els seus comentaris. L’administració d’aquest espai vetllarà per evitar suplantacions de personalitat o afirmacions irresponsables o insultants envers altres persones o institucions.

Totes les entitats, partits polítics, organitzacions sindicals, institucions i persones que tinguin coses a dir disposaran d’espai a la nostra publicació que, de moment, tindrà únicament com a referència el municipi de la Garriga, tot i que a mig termini hem previst la seva expansió territorial per la comarca del Vallès Oriental.

Des de l’Editorial Malhivern, l’empresa editora de L’Espai Digital, manifestem la nostra voluntat explícita de contribuir amb aquesta iniciativa periodística al diàleg social i a la transmissió dels valors democràtics.

No t’ho pensis i participa! Remena la pàgina web, tria la secció que més t’agradi i, si vols, envia el teu escrit a redaccio@lespaidigital.cat o bé truca al 93 871 57 15. Alhora, si vols sumar-te al projecte contractant publicitat no dubtis a contactar-nos.

Article anteriorDe bat a bat 24/02/2010
Article següentGovernar i complaure tothom?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.