L’estació de RENFE de la Garriga

0
passeig

En relació a la consulta ciutadana que a primers de desembre va organitzar l’Ajuntament de la Garriga sobre la futura ubicació de l’estació de RENFE llegim a la pàgina web municipal:

 “Es van rebre un total de 942 enquestes, de les quals 137 no han estat considerades vàlides per manca de DNI o per DNI incorrecte, per estar repetits o per proposar una opció que no que no contemplava l’enquesta. D’aquesta manera els resultats es basen en les 805 enquestes considerades vàlides.

De les 805 enquestes considerades com a vàlides, el 76,89% han escollit la opció A i el 23,11% han escollit la opció B.

D’aquests 805 participants 672 manifesten viure a la Garriga i 133 viuen fora de la Garriga.

De totes les respostes, les persones que viuen a la Garriga i han escollit l’opció A (mantenir l’estació al seu lloc de sempre) representen un 65.71% enfront al 17.76% que ha triat l’opció B (traslladar l’estació a l’alçada del carrer Guifré). D’altra banda, del total de les enquestes, les persones que no viuen a la Garriga i han triat l’opció A representen un 11.18% davant del 5.34% que ha optat per l’opció B”.

Amb aquestes dades, entenem que l’opinió de la ciutadania és prou clara: La immensa majoria no vol que l’estació es traslladi de lloc.

Tanmateix, no coneixem quin és el posicionament oficial de l’Ajuntament en relació al tema.  Dit en altres paraules, no sabem què ha defensat el consistori davant ADIF en la reunió que ha tingut lloc el mes de febrer.

estacio_04

Creiem que els ciutadans de la Garriga tenim dret a saber què defensa el nostre equip de govern en relació a un tema tan important com el possible trasllat de l’estació de RENFE, més encara si tenim present que va ser el propi Ajuntament que va organitzar una consulta popular de resultat inequívoc i que a la reunió que va tenir lloc al Patronat, els regidors que la van convocar van manifestar que el resultat de la consulta tindria un pes determinant en la decisió del consistori.

Joan Turró

Associació de Veïns i Amics del Passeig

{jcomments on}

Article anteriorBenvinguts i bona sort
Article següentL’AUA informa…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.