Malhivern, és una iniciativa editorial que neix a finals de 2003 i que té la seva seu a la Garriga. Consta de cinc divisions bàsiques diferenciades: Edició de llibres, serveis editorials per encàrrec, edició de revistes i publicacions periòdiques, disseny gràfic i distribució/repartiment.
Botiga de roba juvenil i de material Scooter, al centre de la Garriga.
Matagalls Consulting és el resultat de més de 20 anys d'experiència en el sector, en seus àmbits d'administració de lloguers i comunitats de propietaris, des de la seva vessant més tècnica-jurídica, fins la de comercial de lloguer i venda d'immobles.
Fundada el 2009 per Agents i Corredors amb un ampli bagatge assegurador, amb la finalitat de poder oferir un ventall de companyies asseguradores de primera línia del mercat, aconseguint els millors preus amb les millors cobertures, ens adaptem a la necessitat del nostre client.
Som un despatx professional multidisciplinar format per advocats, graduats tècnics tributaris, mediadors d'assegurances i en col·laboració amb altres professionals com economistes i gestors administratius, que ofereix un servei integral de gestió i assessorament d'empreses i particulars.
Powered by Sigsiu.NET