thumb SI logotip 2014A SI la Garriga donem suport a la creació d'una llista de país com a full de ruta després del 9-N. Apostem per una candidatura única que tingui per objectiu la Declaració d'Independència (DUI), tal com hem defensat sempre des de la nostra fundació al 2010.

Aquest és, doncs, un bon punt de partida per assolir l'estat català independent en els propers mesos i valorem molt positivament la inclusió de la societat civil, els partits polítics i els experts i professionals en tot aquest procés. La unió fa la força, i aquesta regeix en el poble català representat per tots ells.

La Declaració d’Independència ha de ser viable i el més ràpida possible. Per això, des de SI estem disposats a iniciar les converses necessàries amb tots aquells partits i membres de la societat sensibles a aquest tipus de candidatura.

Esperem que tothom estigui a l’alçada del moment i de les circumstàncies. Ara, és l’hora de declarar la independència! Junts, units, en una sola veu, tenim la llibertat del nostre poble a tocar!

blog comments powered by Disqus