thumb PSC logotipEl proper dijous, com és tradicional, hi haurà els primers actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya: l'Aplec de les Sardanes i l'Homenatge a la Senyera, en què els socialistes de la Garriga i participarem.

El primer serà, la 59a edició de l'Aplec Sardanista que organitza l'Agrupació Sardanista de la Garriga. Durant l'acte, a part de la tradicional ballada de sardanes, es podrà sopar les botifarres que preparen els voluntaris de l'entitat organitzadora i venen a preus populars. Els socialistes tornem a participar de l'aplec, on soparem durant l'activitat.

Posteriorment, organitzat per Òmnium i l'Assemblea de la Garriga, s'organitza l'Homenatge a la Senyera em què entitats, associacions i partits polítics de la Garriga fem l’ofrena floral a la nostra Senyera. Els socialistes tornem a participar en aquest homenatge, que se celebra a les 12 de la nit i que serveix per iniciar els actes de la Diada Nacional que seguiran el divendres 11 de setembre, amb l'acte protocolari que organitza l'Ajuntament de la Garriga.

Us emplacem i convidem a participar en aquests actes per commemorar la nostra Diada Nacional.

blog comments powered by Disqus