thumb PDC 01Partit Demòcrata Català  (PDC) és un  nou partit polític al servei de la gent de Catalunya.  Volem aconseguir que Catalunya sigui independent, i assolir així la justícia social i el progrés econòmic que han de fer del nostre país un referent al món.

Com va dir el President Carles Puigdemont, el Partit Demòcrata Català neix amb l’esperit i els valors insubornables d’encaminar Catalunya cap a la independència i al servei del progrés, el futur i la modernitat de la gent.

PDC neix amb voluntat d’integrar, de fer-ho de manera transversal i amb una radicalitat democràtica que ajudarà a reforçar la cultura democràtica del futur i vol ser un instrument útil a través de les bones pràctiques polítiques i en assumir responsabilitats institucionals.

Des de la Garriga treballem per convertir Catalunya en el millor país per a viure el somni europeu de pau, prosperitat, benestar, felicitat i llibertat. I una Garriga per a viure en harmonia i una bona qualitat de vida.

Aquest moment fundacional és un nou començament. L’inici d’un projecte que sigui gran, amb ganes de ser encara més útils per a la Garriga, Catalunya i la seva gent. Vols venir amb nosaltres?

PDC la Garriga

blog comments powered by Disqus