thumb CUP la Garriga 01Afrontem unes eleccions imposades per la intervenció econòmica i política de Catalunya. Tot i no reconèixer ni sotmetre'ns a l'aplicació del 155, considerem que ens hem de presentar a les eleccions del 21D per poder seguir defensant el que els catalans i les catalanes vam dir l'1 d'Octubre: volem democràcia i volem independència. Ens presentem a contracor a les eleccions però amb tota l'energia i la constància dels darrers anys, i amb la intenció que -una vegada més- els vots i les urnes, seran el "No passaran" institucional al règim del 78, a les imposicions per la força i a la repressió.

La CUP de la Garriga, en senyal de protesta, i simbòlicament, començarem la nostra campanya electoral 24h més tard del que marca la llei electoral.  A la protesta sumem la convocatòria d'una encartellada popular groga el dia 5 a les 19h a la Plaça de l'Esglèsia, per protestar contra la prohibició de la solidaritat per part de la Junta Electoral, que ha vetat els llaços grocs i la il·luminació groga als edificis. 

Animem tots els partits municipals que vulguin protestar contra l'aplicació del 155 a sumar-se a la protesta, i enlloc d'encetar la campanya electoral el 5 de desembre a les 00.01h, fer-ho el 6D a les 00.01h, i el 5 ens acompanyin a l'encartellada popular groga

Aprofitem per instar tota la població a no aturar la seva activitat per la campanya electoral, i seguir participant del CDR, la Torre del Fanal, la Bordalla o qualsevol dels vostres espais d'autoorganització en defensa de la República. Més enllà de les eleccions imposades, la lluita continua: el 155 no governarà les nostres vides, No passaran!

blog comments powered by Disqus