thumb ANGEL GUILLENEl regidor de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de la Garriga, Ángel Guillén, formarà part ocupant la posició número 16 de la llista electoral al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Barcelona del seu partit a les properes eleccions generals del dia 20 de desembre.

 Segons Guillén "aquestes són les eleccions generals més importants en molts anys i a C's les entomem amb la voluntat de liderar els canvis que necessita el nostre país". A més ,Guillén ha manifestat que "tenim al millor candidat possible i el més ben valorat a les enquestes com és l'Albert Rivera, tenim el millor equip i tot un excel·lent paquet de propostes reals i assumibles que hem anat desgranant aquests darrers mesos que ens fa sortir amb tota la il·lusió del món a guanyar aquestes Eleccions".

 En clau més personal Guillén ha manifestat que "és un orgull i una gran responsabilitat que el Comitè Executiu de C's hagi pensat en mi per formar part de la llista que encapçala a Barcelona una persona a la que admiro i que és un referent personal, com en Juan Carlos Girauta" i ho atribueix "com un reconeixement a la bona feina feta aquests anys a la Garriga on hem aconseguit ser la primera força constitucionalista a l'Ajuntament i la segona força política a les passades Eleccions al Parlament de Catalunya".

 Ángel Guillén té 40 anys, és Llicenciat en Història y Màster en Didàctica de les Ciències Socials per la UAB. Militant de C's des de 2011, és membre de l'Executiva Comarcal del Vallès Oriental i Conseller General del Partit liderat per l'Albert Rivera.

blog comments powered by Disqus