thumb Ciutadans LG logoEl portaveu de l'agrupació de Ciutadans (C’s) de la Garriga, Ángel Guillén, ha qualificat de “brindis al sol la convocatòria del ple extraordinari d'aquest dilluns en suport al referèndum il·legal del 9-N”, i ha afirmat que "la moció presentada manca d'efecte polític i pràctic ja que està al marge de l'Estat de Dret".

Guillén ha lamentat que l'equip de govern de l'alcaldessa Budó “no aprofiti la convocatòria de plens extraordinaris per parlar del que realment interessa als veïns de la localitat i es dediqui a tractar els temes que sí estan dins de les competències pròpies d'un ajuntament”. Guillén li ha demanat que “deixi de tapar la seva inacció al capdavant del govern municipal amb mocions i exaltacions d'activitats i símbols independentistes".

Guillén també ha volgut remarcar la crida insòlita per part dels canals de comunicació de l'Ajuntament a que la població anés al ple extraordinari la qual cosa mostra: "com entén la participació ciutadana CiU + Acord: participar en la seva cortina de fum però no en les decisions que afecten el municipi com les obres als seus carrers, la tributació municipal o en què ha d'invertir el nostre Consistori. Per això l'Ajuntament mai crida a la població a que vingui al ple, sembla que els hi fa nosa".

Finalment, Guillén ha instat al govern local a “a governar per tots els garriguencs i convoqui plens extraordinaris que abordin la reactivació econòmica del municipi, l'impuls d'un nou model per a la localitat o un de política general sobre l'estat del nostre poble”, i ha anunciat que “C’s seguirà treballant per un model polític de convivència i de respecte a les lleis democràtiques i, a la vegada, un model de municipi que aprofundeixi en el benestar dels seus veïns”.

blog comments powered by Disqus