thumb Ciutadans LG logoEl portaveu municipal de Ciutadans (C’s) de la Garriga, Ángel Guillén, ha lamentat que l'Ajuntament “involucri a les associacions municipals en el seu suport a la deriva secessionista”, després de conèixer la convocatòria llançada, conjuntament pel govern municipal i la ANC, a totes les associacions i entitats de la localitat convidant-les a formar part del de la Taula pel Dret a Decidir que té previst celebrar-se aquest dimarts dia 8 a la Garriga.

 

Guillén ha alertat que “la convocatòria conjunta de l'Ajuntament i l'ANC provocarà enfrontaments innecessaris dintre i entre el teixit associatiu de la localitat” i ha afegit que només servirà per “generar un registre de bones i males entitats”. El portaveu de C’s, ha explicat que “en cadascuna d'aquestes entitats conviu gent amb diferents ideologies, i amb aquesta maniobra el consistori està obligant-los a posicionar-se políticament per un tema totalment aliè a la seva activitat. Esport, oci i cultura no s'ha de politizar”.

El representant de C’s en la localitat ha lamentat que l'alcaldessa, Meritxell Budó “en lloc de convocar una taula per a la reactivació econòmica del municipi organitzi una trobada per buscar el conflicte en el sí del teixit associatiu” i ha anunciat que “en els propers dies, C’s anunciarà una taula que busqui solucions i no problemes, una taula per buscar com atreure inversions que reactivin l'economia del nostre municipi i es puguin beneficiar de retruc els nostres veïns”.

blog comments powered by Disqus