cdcEn referència a les declaracions del Sr. Josep Maria Torres, d’Unió Democràtica de Catalunya, sobre la voluntat de concórrer en solitari a les properes eleccions municipals de 2015, Convergència Democràtica de Catalunya La Garriga vol manifestar el següent:

  • Mostrar la nostra perplexitat per l’anunci del Sr. Josep Mª Torres que en les seves declaracions públiques argumenta no tenir cap problema amb els regidors i regidores del grup.
  • Que, segons els estatuts de la Federació de Convergència i Unió, correspon a CDC nomenar el candidat de CiU a les properes eleccions municipals 2015.
  • Que l’assemblea de militants i simpatitzants de CDC va ratificar el passat 9 d’octubre de 2014 per unanimitat a Meritxell Budó i Pla com candidata a les properes eleccions municipals 2015.
  • Que a dia d’avui i a menys que les direccions dels partits a nivell comarcal i nacional no decideixin el contrari, a la Garriga tenim la voluntat de concórrer junts a les eleccions municipals de 2015 sota les sigles de CiU, tal i com hem fet sempre.

 

Aprofitem l’avinentesa per a testimoniar-vos una salutació ben cordial.

Albert Jiménez Romaguera, Portaveu Executiva CDC La Garriga

blog comments powered by Disqus