15337470 660910474091032_7337882064104681302_n...continuació:

MONTSERRAT: Bon dia Quimeta, estàs a punt???

QUIMETA: I tant, estic impacient! A més, és la Fira de Nadal del Barri. Va, mentre hi anem, ves explicant.

MONTSERRAT: Doncs vaig entrar a El Niu a comprar un regalet per al bebè de la Gertrudis, que ha fet una llista de naixement, així segur que l’encertes i els agrada i no fas regals que després no serveixen per a res.

QUIMETA: Hi han fet reformes, oi? Quan jo hi anava era gran, espaiosa... fins i tot tenien agència de viatges, amb coses precioses i un assessorament personalitzat molt professional. Ara ho deu portar la filla.

MONTSERRAT: Sí, l’Anna. I ja saps com està en Ramonet amb el gos, oi? Doncs es va quedar davant l'aparador de l'Armeria Grau i es va encapritxar d’un llitet pel Bobby. I també ens vam informar sobre un pinso que, a més de ser d'aquí (català, vull dir), aporta tots els nutrients naturals i frescos necessaris per a la salut de les nostres mascotes. Li ha agradat moltíssim! Ah! I també li vam comprar uns picarols al Mishu, el gat, i bosses per recollir els excrements al carrer.

QUIMETA: Caram, Montserrat, hi ha coses per a tothom.

MONTSERRAT: I de la millor qualitat. Però encara no he acabat pas. Mira: en Fermí està tant content que no haguem d’anar a cap centre comercial d’aquests que tant l’estressen que diu que això no té preu.

QUIMETA: Jo, com que vaig sola... hi ha més botigues, encara???

MONTSERRAT: Ara ho veuràs tu mateixa. Com has dit, hi ha la Fira, i esmorzarem te o xocolata calenta a l’Aromes i, si vols, menjarem pastís dels que fa la Núria. També, podem comprar cafè a granel i productes derivats de la llet a La Lleteria, que em van dir que seria a la Fira.

QUIMETA: A veure si el matí ens condeix tant com el vostre ahir.

MONTSERRAT: Doncs encara no ho vam poder fer tot... resulta que hi ha un barber de renom, el Barber Bertran, i en Fermí volia arreglar-se la barba però no li quedaven pas hores lliures, així que han quedat per dimarts. I en Ramonet s’ha assabentat que ben aviat hi faran “tatus”, que ja saps que li encanten.

QUIMETA: Ara que m’hi fixo, vas molt ben pentinada, eh...

MONTSERRAT: És que la Mariona i jo també vam aprofitar per anar a la perruqueria, al Dreams Perruquers, on hi ha dues mosses molt trempades que ens van fer sentir com a casa. Mira quin tall de cabell més modern! I la Mariona, quan la vegis... s’ha atrevit amb unes metxes de colors! Estic tant contenta del resultat que avui no faré dinar.

QUIMETA: Em diràs que has perdut la gana...

MOTSERRAT: No pas! És que en Fermí es va quedar amb les ganes de dinar al Jovi i avui m’hi ha convidat. Quan arribem a casa... les postres seré jo! He, he, he... i ara ens escaparem a l’Àngels Llenceria per comprar un picardies que no es podrà resistir.

QUIMETA: Mira, aquí hi diu que és a la Fira.

MONTSERRAT: Perfecte! De pas encarregaré ja els regals de Nadal: calçotets pel sogre, una bata de saltar del llit per la sogra i pijames pels nens i pel Fermí.

QUIMETA: Noia, em deixes ben parada. No pensava pas que hi hagués tanta vida al Barri de Dalt... la fira casi sembla Santa Llúcia i, a més, hem col·laborat amb La Marató de TV3! Divendres podríem anar a la inauguració del carrer Calàbria i continuar.

Però tot i que això està molt bé... si sortim carregades, com ho fem per tornar a casa? No tenim cotxe...

MONTERRAT: Ah, per això no et preocupis. A Taxis Santa Digna disposen d'un cotxe ben gran per apropar-nos a casa i que hi puguis carregar tots els paquets. Quedem divendres .

Continuarà...

Maria Guri, veïna del Barri de Dalt

blog comments powered by Disqus