thumb logo joves LGTBiEren les 02h de la matinada del diumenge a Orlando i molta gent de la comunitat LGTBi+ estava de festa al club Pulse, un club, que com tants d’altres arreu del món, serveix de refugi de tots aquells que hem decidit estimar més enllà de les normes imposades per la societat.

Un club, que com tants d’altres, serveix per poder ser tu mateix, en plena llibertat i entre iguals, sense ser assenyalat, sense que ningú et miri malament, sense que ningú parli de dos homes que s’abracen i ballen, o dos dones que es fan un petó. 

 Però tot va canviar a les 02.02h. Un home carregat d’odi, fortament armat amb un fusell, una pistola i un explosiu, va entrar al club Pulse acabant amb la vida de 50 persones i ferint-ne 53 més, acabant amb la seguretat que ens ofereix l’únic refugi de la comunitat lgtbi+ arreu del món, els nostres locals.

La comunitat LGTBi+ i tots els que volem un món més lliure estem de dol. Ens colpeix profundament l’atac al club Pulse, i plorem. Plorem de ràbia i d’impotència.

A casa nostra també patim atacs: dissabte dues noies de Badalona eren agredides i insultades per ser lesbianes. L’Alan, va ser assassinat per la transfòbia la nit de nadal.
I nosaltres hem decidit organitzar-nos i lluitar, acabar d’una vegada amb aquesta xacra, sortir dels refugis i acabar amb l’odi i la violència. Per això neix al nostre poble l’associació de joves LGTBi+ de la Garriga, perquè junts aconseguirem, algun dia, que els nostres “locals” esdevinguin el carrer, carrers en plena llibertat i entre iguals, sense ser assenyalat, sense que ningú et miri malament, sense que ningú parli de dos homes que s’abracen i ballen, o dos dones que es fan un petó. 

Contra la LGTBFòbia, NI UN PAS ENRERE!

Associació de joves LGTBi+ de la Garriga 

blog comments powered by Disqus