Casal Popular_LG_01Després d'unes intenses setmanes de feina estem acabant la campanya de recollida de signatures i d'adhesions a favor de la creació del Casal Popular de la Garriga. Els resultats, de moment, són més que satisfactoris: 1.100 firmes individuals + 30 associacions adherides al Manifest.

Aquest dimarts 19 de març, l'Ajuntament va fer saber a totes les entitats del poble que el projecte de la Torre del Fanal tira endavant. Tot i les dificultats econòmiques es faran unes primeres obres d'adeqüació abans de final d'any amb la intenció d'obrir l'equipament de seguida i en una segona fase contemplen acabar la reforma de la Torre en les condicions que exigim al Manifest: servei de bar que dinamitzi l'espai, sala polivalent, ordinadors, wi-fi, projector, equip de so, sala d'exposicions...

El proper dissabte 6 d'abril de 10 a 14h hem previst celebrar una gran festa al centre del poble que culminarà amb el lliurament de les signatures i del Manifest a l'alcaldessa de la Garriga. Aquesta festa és oberta a totes les entitats i ens agradaria convidar-vos a sumar-vos-hi. De moment tindrem concerts, ball, cercavila, teatre al carrer, tallers, parlaments... però estem oberts a qualsevol activitat o proposta que vulgueu compartir amb tots nosaltres.

Si us interessa la proposta podeu escriure'ns a aquest mail o visitar-nos el proper diumenge 24 de març a les 17 h. al bar del Casino de la Garriga, on fem les reunions setmanals per parlar del Casal.

Recordeu que encara podeu firmar a favor del Casal aquí: http://www.change.org/es/peticiones/signatures-pel-casal-popular-de-la-garriga

...I que podeu fer-vos amics del nostre FB per estar informats de tot a http://www.facebook.com/latorredelfanal

Comissió Provisional del Casal Popular de la Garriga

blog comments powered by Disqus