ANC-Omnium Sopar_Groc_01La Garriga celebrarà el proper dissabte dia 9 de juny el Sopar Groc en benefici de les famílies dels represaliats catalans per part de la justícia i el govern espanyols. L’acte comptarà amb la presència d’alguns d’aquests familiars i també hi intervindran entitats culturals que s’han sumat a l’esdeveniment. La trobada es celebrarà a la plaça de Can Dachs, a partir de les 21 h. 

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural de la Garriga han coordinat diversos col·lectius ciutadans i partits polítics en l’organització de l’àpat reivindicatiu, que tindrà un cost total de 20 euros. La meitat d’aquest import  es destinarà a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), que aplega les famílies afectades per la repressió política de l’estat espanyol. 

La venda dels tiquets començarà aquest dimecres 30 de maig a diferents establiments comercials del poble: La Vienesa del carrer Banys, L’Artesà, Can Grau i la carnisseria Valldeoriola. Per qüestions organitzatives, l’aforament està limitat a 300 persones, però s’han habilitats tiquets de fila 0 a deu euros per a les persones que no hi puguin assistir. En cas de pluja, el Sopar Groc de la Garriga es celebrarà a la pista número 2 de Ca n’Illa.

ANC i Òmnium la Garriga

blog comments powered by Disqus