Marcatge en zona del 4 d'abril

Jose_Granados_02Què tal amics de La Garriga Digital! Al programa de dilluns passat dia 4 d’abril vam poder, un cop més, repassar els resultats dels diferents equips del poble, a excepció dels d’hoquei.

Parlant d’aquests, i amb gran orgull, hem de dir que novament vam tenir grans notícies del nostre handbol, que tornava a guanyar, aquesta vegada al pavelló de Can Noguera i davant un rival difícil com el Vilamajor. Els nostres estan a una sola victòria del desitjat ascens.

Llegeix més

Marcatge en zona del 28 de març

Jose_Granados_02Molt bones, un cop més, amics de La Garriga Digital!

Avui parlem del programa de dilluns 28 de març en el que, i com ja és tradició al nostre programa, vam començar per repassar els diferents resultats dels nostres clubs, tant en categoria amateur com en  base.

Males notícies aquesta vegada pels nostres amateurs, si més no en la majoria de resultats del cap de setmana. L’Olímpic, que jugava en el complicat camp del Campdevànol, va patir una derrota inesperada per qualitat d’ambdós equips i, a més, condicionada per l’arbitratge. Per la seva banda, el bàsquet sortia també derrotat, aquests a la pista del CB Quart, i segueix amb una dinàmica negativa de resultats. L’hoquei, això sí, aconseguia la victòria i segueix amb molt bona posició de cara a l’ascens. Finalment, no ens oblidem tampoc del gran campionat de l’handbol, que tornava a donar-nos una alegria (i ja en van unes quantes... per no dir cada setmana) i vencia a la pista del Sabadell en un partit ajustat que pràcticament els assegura l’ascens en aquesta fase tan complicada de final de temporada.

Llegeix més

Marcatge en zona del 21 de març

Jose_Granados_02Molt bones amics de La Garriga Digital!

Programa distès, el de dilluns 21 de març, amb l’obligat repàs dels resultats dels clubs garriguencs, com cada setmana.

Per començar, ens era imprescindible parlar del gran campionat que realitzà la selecció catalana de futsal a terres colombianes, al mundial d’aquest esport i amb tres representants del nostre poble, l’Emili López com a adjunt del seleccionador, en Carles Asensi (Charly) i el Ramon Pons, que ja ha estat en dos ocasions al Marcatge en Zona. Els nostres varen passar els grups amb seleccions tan potents com Perú o Uruguai i malauradament van perdre als quarts de final davant d’Argentina. Tot i això, magnífic resultat pels nostres, que s’han situat entre les vuit millors seleccions del món.

Llegeix més

Marcatge en zona del 14 de març

Jose_Granados_02En primer lloc, rebeu una disculpa els amics seguidors de La Garriga Digital.cat ja que, durant aquestes setmanes, els problemes de temps han fet que no pogués explicar els fets transcorreguts al Marcatge en Zona. També volia disculpar-me per deferència a tot l’esport del poble.

Parlant ja de dilluns passat, dia 14 de març, vam tenir l’honor de parlar amb els germans Segú, dos ex ciclistes professionals garriguencs, amb motiu de la inauguració del pròxim 19 de març d’una exposició dedicada al tercer germà d’aquesta gran saga d’esportistes, en Josep Segú.

Llegeix més

Marcatge en zona del 24 de gener

Jose_Granados_02Molt bones amics de La Garriga Digital.cat, un cop més!

Programa complicat, el de dilluns, on uns problemes tècnics ens van complicar molt la tasca d’informar de l’esport garriguenc.

Tot i això, vam tenir l’ocasió d’entrevistar dos membres d’un equip  amb una molt bona trajectòria, el qual no ha perdut encara en el que va la lliga. Sí, estem parlant de l’Handbol La Garriga-Tamayo, que compta tots els partits fins la data per victòries.

Llegeix més