L’activitat “Canvi de marxa” alerta als joves de la Garriga dels riscs en la conducció

Canvi de_marxa_mar_2019_01_OAMC“Canvi de marxa” és una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de La Garriga, que té l’objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

Llegeix més

Torna el concurs de PDs de la Saligarda amb la primera kafeta!

Saligadra Kafeta_mar_2019_01El pròxim dissabte 23 de març l'associació d'entitats, veïns i veïnes de la Garriga, la Saligarda, celebrarà la primera kafeta de l'any amb dos objectius principals. Per una banda, la selecció dels tres punxadiscos que actuaran a la Saligarda 2019 a partir d'un concurs de PDs del poble i de la comarca i, d'altra banda, la recaptació de recursos per al finançament de les activitats de l'associació.

Llegeix més

Meritxell Budó, nova consellera de Presidència i portaveu del Govern

meritxell budo13CFeia dies que se’n parlava i finalment aquest matí diversos mitjans catalans se n’han fet ressò després de la confirmació de l’Agència Catalana de Notícies: l’actual alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó i Pla, substituirà Elsa Artadi com a consellera de la Presidència i com a portaveu del Govern de Catalunya. Budó, de 50 anys, és batllessa del poble des de 2007, amb un parèntesi obligat entre 2008 i 2011 després de la moció de censura que va dur la socialista Neus Bulbena a l'alcaldia gràcies al suport dels grups Esquerra Independent de la Garriga (EiLG), Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i del Grup Independent la Garriga (GIG).

Llegeix més

#EuropeInYou, l’atractiva campanya de la FUMH de la Garriga per fomentar el vot a les europees

Les darreres eleccions al Parlament Europeu, l’any 2014, no van arribar al 43% de participació i és per això que, des de la UE, s’han multiplicat els esforços per incentivar la població (especialment la més jove) a participar als comicis del 26 de maig. La Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga ha rebut aquest encàrrec i ha engegat una campanya a nivell estatal que, gràcies a dos imponents concursos (un de YouTube i un d’Instagram) apadrinats per coneguts influencers, pretén difondre la importància del vot entre la població. Els premis pels participants al concurs #EuropeInYou: dotze viatges sorpresa a ciutats europees per a dues persones, de 3, 4 o 5 dies, amb avió i hotel pagats.

Llegeix més

Adrià Matas, de la Garriga, campió de Catalunya d’Ultres

Matas ultratrail_2019El garriguenc Adrià Matas va guanyar ahir, dissabte 16 de març, l’Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), que enguany corresponia també al Campionat de Catalunya de Curses d’ultraresistència. Ho va fer amb total autoritat, imposant-se amb solvència a la resta de corredors, traient 15 minuts al segon classificat i prop d’una hora al tercer.

Llegeix més

L’Olímpic estrena pàgina web per apropar-se encara més als seus seguidors

Olimpic nou_web_mar_2019La família del CF Olímpic la Garriga és nombrosa gràcies a la multitud d’equips que gaudeixen del futbol assíduament al municipal, de les seves famílies i, òbviament, dels seus fidels seguidors. Des dels més petits de l’Escoleta, fins als cracs del Primer Equip, en total hi ha vint-i-un combinats que entrenen i competeixen cada setmana, sigui a casa o fora, així que la passió que mou el club de futbol del poble, fundat el 1948, és enorme.

Llegeix més

L’Ajuntament de la Garriga rep novament el segell de Transparència d’Infoparticipa

Infoparticipa mar_2019_OAMC_01Tan sols 32 ajuntaments dels 947 de tot Catalunya han rebut aquest any la màxima puntuació de la mà del Consell Certificador del Segell Infoparticipa, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre els més ben puntuats s’hi troba, un any més, el consistori de la Garriga, la qual cosa vol dir que ha obtingut la màxima puntuació en cadascun dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB, basats en al Llei de Transparència del 2013.

Llegeix més