Mainasons Messi__02La notícia curiosa de la tarda l'hem tingut quan hem vist com el jugador del Futbol Club Barcelona, Lionel Messi, ha penjat fa poca estona al seu perfil d’Instagram un vídeo on s’hi pot veure el seu fill d’un any, Mateo, assegut a la cadireta del darrere del seu cotxe tot cantant i ballant En Joan petit quan balla, en una versió amb ritmes reggae dels garriguencs Mainasons.

A La Garriga Digital.cat ja ens hem fet ressò diverses vegades de l’èxit de la iniciativa musical de Mainasons, que han creat versions modernes de les cançons tradicionals catalanes i han aconseguit un èxit més que notable arreu del territori català. Amb el que segurament no comptaven, però, és amb la difusió desinteressada del millor jugador de la història del futbol, amb 82 milions de seguidors a Instagram, i que, en poc més d’una hora, ja ha aconseguit que el seu vídeo amb la música de fons s’apropi als 3 milions de visualitzacions.

Gerard Piqué hi posa cullerada

Sempre actiu a les xarxes socials, Gerard Piqué no ha perdut l’ocasió de fer broma amb el seu company d’equip, amb un comentari al vídeo de Messi denunciant que “en Cataluña no paramos de adoctrinar a los ninos con el Joan petit quan balla...”.

Mainasons Pique

blog comments powered by Disqus