thumb Asic  Cine AlhambraDes del Cinema Alhambra conjuntament amb l'ASIC amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Garriga, es posa en marxa una promoció amb l'objectiu que la gent compri als comerços i establiments de la Garriga i que, a la vegada vagin, al Cinema Alhambra.

 Per assolir aquest objectiu, totes aquelles persones que comprin als establiments de la Garriga rebran uns tiquets per poder anar al Cinema Alhambra a un preu més econòmic. Presentant aquest tiquet, doncs, l’entrada al cinema tan sols costarà 6€.

La Pastoral amb l'Alhambra

Però les promocions entorn l'Alhambra no s'acaben aquí. La Granja Cafeteria La Pastoral de la Garriga proposa un SOPAR-BERENAR DE CINE a totes aquelles persones que desitgin fer un mos abans de gaudir d'un vespre-nit de cinema al Cinema Alhambra de la Garriga.

La Teresa i en Josep, responsables de "La Pastoral", ofereixen als seus clients, a partir de les 19h dels divendres i els dissabtes, una focaccia i una beguda per 4,90€... I una vegada al cinema, mostrant el tiquet, el preu de l'entrada es redueix a 5,00€. D'aquesta manera, el mix de "sopar+cinema" té un preu total de 9,90€!

 

blog comments powered by Disqus