el_farAquest és un projecte que va iniciar a Osona la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, i al que ara l’Associació “El Far per la salut mental “ de La Garriga s’hi ha afegit.

Es tracta que un pintor professional juntament amb un d’amateur, que és usuari de salut mental, pintin “a quatre mans” la mateixa obra.

Mes_de_la_Salut_mental---OCTUBRE_2011_026Les idees que varen promoure la seva creació són: sensibilitzar la població sobre la salut mental, reduir l’estigma de les malalties mentals, i afavorir la inserció de les persones que en pateixen a una comunitat més integradora.

La inauguració serà el dia 27 de gener, a les vuit de la tarda a la sala d’art Andreu Dameson de la Garriga, on hi romandrà fins el 12 de febrer.

Després seguirà cap al Museu d’Història de Barcelona ja que és una exposició itinerant.

Per a qualsevol dubte podeu enviar-nos un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Esteu tots convidats a veure l’exposició i també a seguir col·laborant amb El Far, com molts de vosaltres ja feu i una vegada més us ho agraïm.

                                                  JOAQUIM SALVANS

                                                  President del Far.

blog comments powered by Disqus