logo_programa_lamarato-fullEl diumenge 18 de desembre TV3 organitza la vintena edició de la Marató, que enguany està dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Per tal de donar suport a aquesta iniciativa i recaptar fons, diferents entitats i institucions de la Garriga han organitzat un seguit d’actes, que detallem a continuació:

“Un regal per la Marató” > Com cada any, les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu van realitzar manualitats el primer dia de desembre per després vendre-les als familiars i centre el personal de la Llar.

“Participa a la Marató solidària” > Tots els alumnes, des d'infantil fins als de batxillerat del Col·legi Internacional SEK Catalunya, faran una marató simbòlica per recaptar fons per a La marató de TV3 el dia 15 de desembre. Abans de córrer, s'haurà treballat el tema dels trasplantaments, així com el valor de la solidaritat.

“Futbol 3x3 i futbol tennis” > L’Olímpic la Garriga organitza el 18 de desembre competicions de futbol per edats en partits entre equips formats per 3 persones a la plaça de Can Dachs. També es podrà jugar a tennis amb els peus en equips de 2 o 3 persones. Hi haurà venda de pilotes a benefici de La Marató de TV3.

“Cantada de Nadales” > Els alumnes de l'escola Tagamanent oferiran una cantada de nadales oberta a tot el públic el dia 21 de desembre a la mateixa escola. Tot seguit, se celebrarà una tómbola i un berenar, els beneficis dels quals es destinaran a La Marató 2011.

blog comments powered by Disqus