farOrganitzada per l'associació el Far per la salut mental, el passat dissabte es va celebrar a l'autidori de l'Escola Municipal de Música la II tarda de música i poesia, que es va allargar durant tres hores i que va comptar amb una nombrosa assistència de públic que no es va voler perdre l'esdeveniment.

En aquest acte hi varen participar músics, cantants i poetes d'una gran qualitat artística i humana, d'entre els que destaquen Viky Amador, Jofre Dodero, Micxor... i també va comptar amb la presència de diferents polítics del Consistori.

Alhora, també es va comptar amb la intervenció del psiquiatra Francesco Panicali, del representant de Viver Bell-Lloch Carlos Sopaña i del president de l'associació, Joaquim Salvans.

Val a dir que dies abans l'esmentada associació va inaugurar a la Sala d'Art Andreu Dameson l'exposició "Parelles artístiques", una iniciativa consistent en la creació d'obres pictòriques entre un artista professional i un d'amateur, amb la voluntat de sensibilitzar la societat sobre la salut mental.

Els objectius del Far, que es va fundar l'any 2008, són els següents:

1- Integrar les persones amb alguna dificultat mental, mitjançant la seva incorporació al món del treball.

2- Donar suport a les famílies que tinguin algun membre amb  transtorn mental.

3- Participar amb la resta d'entitats cíviques del poble per fer una Garriga més solidària, més oberta i on tothom hi tingui cabuda.

4- Col·laborar amb les associacions d'àmbit nacional i internacional que tinguin els mateixos interessos i fins socials.

Fotografia: FAR

blog comments powered by Disqus