Viladrau la_Garriga_2013_FOTO_LAURA_FERRANDISActualització (06/02/2018): A causa de les fortes nevades de les últimes hores a la zona, l'organització de la prova ha decidit posposar-la fins el proper 11 de març per seguretat i comoditat dels participants.

El proper diumenge 11 de març, els amants de les curses de muntanya tenen la tradicional cita amb la Travessa Viladrau – La Garriga, un recorregut de gairebé 32 km organitzat ja durant 47 edicions pel Centre Excursionista Garriguenc. Se surt des de Viladrau i discorre pels municipis d’El Brull, Montseny, Tagamanent i Figaró-Montmany, fins arribar a la Garriga, per anar bé, abans de 7 hores.

El primer autocar que portarà els caminants fins Viladrau sortirà a les 5:30 h del matí des de l’aparcament de La Sínia, si bé calen inscripcions prèvies a través de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) o bé presencialment al Centre Excursionista Garriguenc (CEG) fins el dia 6 de març.  

El recorregut de la Viladrau – La Garriga, que té un desnivell de pujada de 425 metres i de 1.000 metres de baixada, passa per llocs emblemàtics del Montseny com el Santuari de Sant Segimon, Coll Formic o el Pla de la Calma. És una ruta amb molt corredora, amb abundants pistes, desnivells graduals i algun corriol entre bosc .

Enllaços d’interès

 Viladrau LG 2018 01

Fotografia de 2013 de Laura Ferrandis

blog comments powered by Disqus