thumb rocdrom1El proper dissabte 14 de setembre es commemorarà, a partir de les 17h, el 25è aniversari de la instal·lació del primer rocòdrom del Centre Excursionista Garriguenc (CEG) ubicat al pavelló de Can Violí, amb una competició social de bloc per a membres del CEG (modalitat d'escalada sense corda, amb matalassos que protegeixen la caiguda) Més tard, cap a les 19h, es farà la inauguració i commemoració del 25è aniversari coincidint amb la final de la competició i entrega de premis.

El rocòdrom

Era l’any 1988 quan, gràcies a l’empenta un grup d’escaladors locals i a la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga, s’inaugurava el rocòdrom del (CEG).

Aquest primer rocòdrom es reduïa a una paret vertical equipada amb preses de resina, i posteriorment s’hi afegiren un desplom abatible i un altre de fix que incloïa un tram de sostre.

A partir de  l'any 2000 la legislació regula aquest tipus d’instal·lacions i el rocòdrom es va adaptant. Primer amb un nou desplom abatible de 16 m2, i després amb una estructura fixe de 9m d'alçada x 4'5 d'ample, construïdes per l'empresa Top 30.

Aquest any 2013 s'ha dut a terme la darrera ampliació, amb una estructura d'uns 40m2 de desplom continu fix, instal·lada per l'empresa Gàrgola, per donar servei als diferents nivells d'escalada i a les diverses necessitats d'entrenament.

Des del CEG es convida a tothom a acostar-se  a conèixer una nova instal·lació que l'Ajuntament posa a disposició dels esportistes garriguencs. 

blog comments powered by Disqus