Fira Botifarra_2019_01La menja més icònica de la Garriga tornarà a ser protagonista aquest cap de setmana amb un munt d’activitats i propostes en el marc de la vuitena edició de la Fira de la Botifarra. Seran unes jornades amb la gastronomia com a principal cap de cartell, però també amb especial atenció al modernisme i el termalisme, creant, així, una relació de marca “La Garriga” que posarà en valor els trets més característics i mediàtics del poble.

La plaça de l’Església, els carrers Centre i Banys i la plaça Can Dachs, doncs, tornaran a ser el punt de trobada de la majoria d’activitats, on s’hi podran degustar multitud de creacions de cansaladeries i establiments i hi haurà una zona de jocs i diverses activitats pels més menuts. Alhora, però, s’han programat visites guiades per a plasmar la relació entre el modernisme i la gastronomia, mentre que el termalisme també serà protagonista del diumenge amb una calderada popular on s’hi couran botifarres amb aigua termal.

Ada Parellada, reconeguda cuinera catalana i propietària del restaurant Semproniana, serà l’encarregada d’inaugurar la 8a Fira de la Botifarra de la Garriga. També farà un showcooking on prepararà fins a tres tapes de botifarra, entre les quals n’hi haurà una de solidària que es podrà tastar durant tot el cap de setmana i que destinarà els seus beneficis a una entitat benèfica del poble.

Tota la informació sobre la 8a Fira de la Botifarra la podeu trobar al seu web oficial.

blog comments powered by Disqus