Frans Cuspinera_gen_2018Després de l’incontestable èxit de la seva premiada cançó Jo soc d’un paisatge i, en general, el seu disc Garoina (Picap, 2017), el cantautor garriguenc Frans Cuspinera ens presenta el seu darrer videoclip, titulat Árbol torcido una cançó que tracta de transmetre la sensació de “sentir-nos sols o aïllats”, alhora que reflexiona sobre el fet que “les coses no sempre coincideixen quan un vol, sinó que hem de deixar que el temps i l’espai s’uneixin de forma natural”, segons paraules del propi autor a l’inici del vídeo.

Árbol torcido ha estat enregistrat en viu en format acústic a la masia El Folló, datada del segle XII, enmig del Parc Natural del Montseny, al terme municipal del Tagamanent.

Si ja ets un fan de la feina de Frans Cuspinera, o potser tens ganes de conèixer millor la seva música, tens una ocasió fantàstica de veure’l en directe ben aviat: actua amb la seva banda al complet al Teatre de la Garriga El Patronat el proper dissabte dia 20 de gener, quan comptarà també amb col·laboracions inèdites i presentarà alguns temes nous. Pots comprar entrades anticipades aquí.

blog comments powered by Disqus