Angels 01L’oferta gastronòmica de la Garriga compta amb una nova proposta del més alt nivell des que la Mª Àngels Caparrós va decidir, fa tot just dos anys, començar a donar forma al seu somni com a xef amb la seva empresa de càtering, que va batejar amb el nom d’Àngels, Cuina amb personalitat. I és que, si alguna cosa destaca en la feina d’aquesta apassionada dels fogons, és el caràcter íntim i innovador que imprimeix a les seves creacions, fet que la va fer mereixedora l’any 2016 del primer premi del concurs BBVACXGASTRO en què el mateix Joan Roca del Celler de Can Roca va triar la seva proposta com la millor d’entre les de tots els finalistes.

No és difícil entreveure d’on li ha vingut a la Mª Àngels la fal·lera gastronòmica quan explica que va passar la seva infantesa amarada dels sons i les aromes de les cuines de la seva mare Palmira i de la seva àvia Àngels, de qui va heretar nom i talent. Finalment, va decidir formar-se a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona de la inoblidable Mey Hofmann, estudis que li varen donar una base sobre la que construir el seu segell personal, sempre proper i molt visual, que imprimeix a consciència en cada nou plat.

Angels 02Lluny de buscar l’empara de la gran ciutat per la seva nova aventura, la Maria Àngels va decidir plantar l’empresa a la Garriga, on hi viu des de fa anys, i ara proposa als garriguencs que les seves celebracions i festes compartides gaudeixin d’un càtering a l’alçada amb unes creacions que combinen el menjar clàssic d’aquestes dates amb innovacions de cuina creativa a un preu més que competitiu: fer un cop d’ull a la seva proposta per aquestes festes de Nadal i Cap d’Any farà replantejar-se les coses a més d’un.

I és que, donar un volt pel món d’Àngels, Cuina amb personalitat, ens demostra que cada detall es cuida al mil·límetre per fer del seu servei una experiència única que comença pels ulls –les fotografies dels seus plats es podrien exposar al MOMA- i acaba a la panxa. Una minuciositat i bon gust que els converteix, també, en un ferm candidat a donar-te un cop de mà en el convit del teu casament, en un servei integral que va més enllà del càtering que ofereixen, doncs t’acompanyen en la cerca d’espai, la decoració, el lloguer de material, el personal o el disseny gràfic per tal d’orientar els nuvis.

Per cert, podeu sentir la Maria Àngels un cop al mes al programa de Ràdio Silenci, Això no és Älmhult, on hi parla de cuina amb l’Eduard Mas i l’Andrea Ramos i ens proposa receptes que també recull en un bloc, i seguir-la a través del Facebook i l’Instagram.

Campanya Nadal_Facebook_2

Campanya Nadal_Facebook_3

blog comments powered by Disqus