thumb thumbnail Cine Alhambra SABATES GROSSESEl proper diumenge 17 de setembre el Cinema Alhambra acollirà la projecció de la pel·lícula Sabates grosses, de Ventura Pons, protagonitzada per Amparo Moreno, Vicky Peña, Pedro Ruiz i Joan Pera, entre d’altres.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, un cop finalitzat el passi s’iniciarà un col·loqui que comptarà amb la presència de Ventura Pons, Joan Pera i Amparo Moreno.

40 anys d’en Miró

El Cinema Alhambra de la Garriga no existiria ni s’entendria sense la figura d’en Miró, el qual a finals de l’any 1977 va posar en marxa aquest apassionant projecte, que ha superat moments crítics gràcies a la implicació de la ciutadania, fins arribar a l’actualitat amb una bona salut.

Per celebrar aquests quaranta anys, tots els que formen part del cinema Alhambra s’han proposat organitzar sessions especials, amb la projecció nou obres mestres del cinema i de pel·lícules referents de l’Alhambra. És per això que el proper diumenge 24, a les 20h, es projectarà la pel·lícula El maquinista de la general, de Buster Keaton

blog comments powered by Disqus