Corpus Cartell_2017El que segurament és la festa més emblemàtica del nostre poble, el Corpus, enguany se celebrarà el proper diumenge dia 18 de juny, si bé moltes activitats relacionades amb la celebració ja es venen succeint des del passat divendres –podeu consultar-les totes a la nostra agenda–.

Aquest any, doncs, el Corpus de la Garriga comptarà amb 30 catifes de flors que engalanaran els carrers del centre del poble i es començaran a confeccionar ben d’hora, a trenc d’alba. De la mateixa manera, també hi haurà un mural floral al barri de Dalt, la típica font de l’Ou com balla del carrer Samalús i fins a quatre altars florals.

Durant tot el diumenge, a més a més, s’ha programat una cercavila i l’actuació de la companyia d’Arrel, així com la presència dels personatges de la Ginesta, el Pellofa i el capgròs Clavellot; també hi haurà swing, sardanes, castellers, balls tradicionals de Corpus Imaginari i jornada de portes obertes als principals punts d’interès patrimonials i turístics.

Com és tradició, la diada finirà amb la processó del vespre, acompanyada dels Geganters i Grallers de la Garriga i la guerra de clavells.

(Vols veure fotografies d'anteriors edicions del Corpus de la Garriga? Entra al nostre Facebook!)

blog comments powered by Disqus