Invita Marroc_Catalunya_01Els dies 1, 2 i 3 d'octubre al Taller de la Conxa, a la seu de la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella, es podrà veure l'exposició “Art contemporani del Marroc i de Catalunya” amb obres de sis artistes provinents del Marroc, de manera conjunta amb obres d'artistes vinculats a la Garriga. D'aquesta manera, la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella es suma al programa d'actes i activitats “La Garriga pel foment de la pau”, organitzat per l'Ajuntament de la Garriga i diverses associacions que treballen en l'àmbit de la cooperació.

L'exposció vol ser, per una banda, una representació de l'art contemporani del Marroc, amb una selecció d'artistes realitzada per l'Associació cultural Asilah-La Garriga i, per l'altra, una proposta de diàleg entre cultures, amb la incorporació d'una selecció d'artistes vinculats al poble, proposats per la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella. Els artistes que s'hi exposen són Sanaa Alami Cherkaoui, Salaheddine Bouanami, Brahim Boulminate, Amina Bensalah, Yasmina Cherkaoui i Delphine Mélèse i Pau Gasol, Jaime Moroldo, Ester Peris, Stefano Puddu, Francesca Riu i Fina Tuneu.

Amb aquesta exposició, es proposa també generar un espai de diàleg entre els artistes i les obres d'art que hi estaran exposades. El dia de la presentació de l'exposició, es realitzarà una taula rodona entre els diversos artistes procedents del Marroc i els catalans, amb la voluntat d'obrir un espai de diàleg i reflexió sobre art i compromís.

Inauguració de l'exposició: Dijous 1 d'octubre, a les 19 h (aquest dia la sala d'exposició estarà oberta a partir de les 18 h).

Horari d'obertura: Divendres de 18 a 20 h i diumenge d'11 a 13 h.

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

C/ Calàbria 208-210 - 08530 La Garriga

www.fornellsplaiconxasisquella.org

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

blog comments powered by Disqus