thumb Agrupacio Sardanista LG 01Els sardanistes que es desplacin aquest dissabte a la Garriga gaudiran d’una ballada de sardanes singular. L’entitat organitzadora, l’Agrupació Sardanista la Garriga, ha preparat una audició amb les sardanes que han marcat època i que han esdevingut referència entre els sardanistes i que alhora han traspassat la frontera del moviment esdevenint conegudes per bona part de la societat.

En un entorn únic com són els jardins modernistes de la Torre Pujadas -seu del projecte Autisme la Garriga- i de la mà de la cobla Ciutat de Girona es podran escoltar i ballar sardanes singulars com Somni, Girona m’enamora, la Flama de la sardana juntament amb peces de nova composició com ‘Barcelona 2014’, una composició que commemora la capitalitat de la sardana de Barcelona d’enguany. Una petita selecció de balls vuitcentistes per ballar en parella tancaran la jornada.

Tots els que s’atansin a gaudir d’aquesta tarda a través de l’evolució de la sardana, podran visitar també l’interior de la gran casa modernista construïda l’any 1909 per Lluís Planas i Calvet. A la mitja part, l’organització servirà un piscolabis i una copa de cava per endolcir la tarda.

 

progama mà_ballada_modernista

Agrupació Sardanista la Garriga

blog comments powered by Disqus