kurtcobainEl Festival In-Edit Beefeater i el Cineclub la Garriga us presenten el documental Kurt Cobain: About a son, dirigit per AJ Schnack (any 2007, 90 minuts) el proper divendres 28 d'octubre de 2011 a les 21:30 h a l'Auditori de l'Escola Música de la Garriga (plaça del Silenci).

In-Edit Beefeater és el Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona que, des de l'any 2003, s'ha anat consolidant i ha assolit un gran ressò internacional. Enguany tindra lloc entre el 27 d'octubre i el 6 de novembre a diversos espais de Barcelona (però amb un tast garriguenc!).

(Veure Esdeveniment al Facebook).

Sinopsi:

Després del seu suposat suicidi, la figura de Kurt Cobain va erigir-se com a nou màrtir rocker i va donar pas a múltiples especulacions i punts de vista al voltant de la pròpia indústria musical i, per descomptat, de la seva vida personal. Amb la veu del propi Kurt Cobain, a partir de més de vint-i-cinc hores d'entrevistes amb material inèdit, el líder de Nirvana es converteix en narrador d'un documental intimista que desglossa pausadament la seva pròpia història: La seva infantesa, els seus primers passos en la música, el seu primer concert, la topada amb la fama, els seus últims dies. La música d'aquest documental és a càrrec d'Steve Fisk (productor de Blew, primer EP de Nirvana) i de Ben Gibbard (Death Cab for Cutie).

Premis:

2007 Millor documental Internacional del V Festival In-Edit Beefeater
2007 Nominada al millor documental als Independent Spirit Awards
2007 Vision Award al Millor Film Innovador als AFI SILVERDOCS

L'entrada és lliure per a tothom. Us hi esperem!

Cineclub la Garriga

blog comments powered by Disqus