prim_poeticaLa setena edició del Festival Primavera Poètica de la Garriga finalitzarà aquest cap de setmana amb dos actes, un el divendres 3 de juny i un altre el dissabte 4.

En el cas del primer, es tracta del recital Joan Brossa de Ventalls, amb Carme Callol, direcció de Moisès Maicas i dramatúrgia de Glòria Bordons. Es farà a les 22 h. a l'auditori de l'Escola de Música.

Joan Brossa dels ventalls és un recital que vol fer memòria de la relació que Brossa establí amb la generació anterior i de la consideració en què els tenia. Des de l’evocació global d’aquells pioners i del record pel que significà Salvat-Papasseit, diverses proses, poemes i una acció ens mostraran les diferents cares d’aquests personatges. Joan Brossa ens hi acompanyarà personalment explicant-nos anècdotes i records sobre Foix, Miró i Prats. Amb els seus ventalls i paraules revifarem el missatge d’aquells autors cabdals per a la Catalunya del segle XX: “Obriu totes les finestres a ple sol de l’homenatge! Pinteu les taules! Renoveu l’aire clos!”

El darrer acte serà el tradicional sopar festa de cloenda, que comptarà amb l'actuació dels Amics del Jazz de la Garriga, a la plaça del Silenci a partir de les nou del vespre.

Podeu adquirir els tiquets anticipadament al bar l’Illot, al bar del Teatre o a la Cafeteria La Mila. També podeu fer la reserva escrivint-nos un correu o aventurar-vos el mateix dia del sopar.

www.primaverapoetica.com
http://festivalprimaverapoetica.blogspot.com
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

blog comments powered by Disqus