Plans Ocupació_Municipals_LG_2018L’Ajuntament de la Garriga ha obert una nova convocatòria de Plans d’Ocupació Municipals 2018. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al dimecres 13 de juny.

En aquesta convocatòria s’ofereixen una vintena de places de personal de suport en sectors com l'administratiu o la construcció. Com a novetat, a més, quatre d'aquestes places es reserven a persones amb especials dificultats d’inserció com les persones amb discapacitat reconeguda i a persones les quals la crisi econòmica ha afectat severament la seva situació socioeconòmica.

Els POM s’adrecen a persones aturades del municipi que, a través d’una contractació laboral, duen a terme feines de caràcter temporal i d’interès general i social a la Garriga.

L’Ajuntament destina, en aquesta convocatòria, un total de 325.000 euros (als 1750.000 provinents de la Diputació de Barcelona en el marc del Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018, s’han afegit 150.000 del romanent de 2017). Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament.

OAMC

blog comments powered by Disqus