PC LG_OAMC_01Aquest proper dissabte dia 17 de març, la Garriga acollirà el Dia del Voluntariat de Protecció Civil en una trobada per a fomentar la relació entre associacions i també entre aquestes i la DGPC. A Catalunya, hi ha més d’un centenar d’associacions d’aquest tipus, amb més de 1200 voluntaris, i la jornada de dissabte servirà per a posar de manifest la importància que tenen al territori i per a reconèixer i valorar la seva tasca a nivell municipal i de país.

L’acte es preveu multitudinari i tindrà lloc a dos quarts de dotze del matí al Teatre El Patronat, on s’hi lliuraran felicitacions i mencions a les noves associacions i les que ja compleixen 10 anys de vida, així com reconeixements especials a diversos voluntaris per mèrits i trajectòria professional. Així mateix, al Passeig hi haurà una exposició de parades de material i de vehicles i s’hi celebrarà un dinar de germanor.

El Dia del Voluntariat de Protecció Civil és el sisè any que se celebra i està organitzat per la Direcció General de Protecció Civil, l’Ajuntament de la Garriga i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Garriga.

Més informació aquí.

blog comments powered by Disqus